Våre kunder

Sarpsborg kommune: Vi utfører forskjellige tjenester blant annet Renhold av kommunale boliger, flytting, gressklipping, montering av garderober og bort kjøring av søppel.              

Flytting: Vi utfører flytting i Viken og Oslo området for både private og kommunale beboere.

Entreprenører: Vi utfører byggevask i hele Viken og Oslo. Vi  I tillegg til byggevask har vi også vask av brakkerigger.

Borettslag: Vasker trapper og  fellesarealer en til to ganger i uken, rister alle dørmatter frie for sand og smuss. Mange belegg i borettslagene som vi har begynt i, har vært meget slitte. Dette er selvsagt ikke noe særlig for førsteinntrykket i laget, skaper også mistrivsel for beboerne. Vi skurrer beleggene og legger på flere lag med bonevoks, beleggene blir som nye igjen.

Bedrifter: Tilpasser renholdet til den enkelte bedrift. Vi tar renholdet utenom kontortiden hvis det er ønskelig. La oss bli deres nye renholdspartner og merk forskjellen!

Private husholdninger: Tilpasser renholdet til det enkelte stedet. Flere og flere prioritere å få hjelp til renholdet i hjemmet. Bruk heller tiden til noe annet og overlat hovedrenholdet til oss! Er hos kunder fra en  gang i uken til en gang i mnd.

Flyttevask: Skal du flytte så er det godt å kunne konsentrer seg om den nye boligen, komme i orden der fortest mulig. La oss ta flyttevasken for deg, du kan da være trygg på at du leverer fra deg et hus som er skikkelig rengjort. Det er også selvfølgelig garanti på at de som overtar huset/leiligheten er fornøyd med renholdet.

Butikker: Vi utfører daglig renhold for butikker.